Wij zijn Timberheat

Leuk om kennis te maken

Met passie en expertise helpen we je aan een warm huis in de winter, een koele woning in de zomer en vooral veel comfort in huis. Onze missie is simpel: we willen jouw leven comfortabeler maken door middel van geavanceerde verwarmingsoplossingen die niet alleen de temperatuur reguleren, maar ook een gevoel van welzijn en gemak brengen.

Onze achtergrond

Ik ben Theo van Vuuren, het gezicht achter Timberheat. Met tientallen jaren ervaring in de verwarmingswereld, vind ik het nog altijd leuk om oplossingen te vinden voor de meest uitdagende situaties voor verwarmings- en koelteoplossingen. Samen met Martijn Glorie vormen we een team dat niet alleen verwarmings- en verkoelingssystemen installeert, maar je allereerst voorziet van goed en eerlijk advies.

Onze filosofie

Bij Timberheat geloven we in eerlijkheid en vakmanschap. Geen poespas en verkooppraatjes, maar oprechte adviezen gebaseerd op kennis en ervaring. Jouw huis is meer dan een verzameling muren; het is jouw toevluchtsoord; en we nemen de verantwoordelijkheid om dat nog comfortabeler te maken zeer serieus.

Onze manier van werken

Voordat we een offerte uitbrengen, komen we graag bij je langs. Om te kijken hoe jouw vloer er nu bij ligt en wat de beste oplossing is om de vloerverwarming en -koeling te installeren. We gaan voor een installatie zoals het echt hoort. Vaak zien we dat vloerverwarming te ver uit de muur gelegd wordt. Door het op zo’n 15 cm van de muur vandaan te leggen, zorgen we dat die koude brug die daar geslagen wordt, snel verwarmd wordt in de winter. Of andersom in de zomer. En we werken zo stofvrij mogelijk. Dat betekent dat je alleen een doekje over het aanrecht hoeft te halen als we klaar zijn. Wel zo gemakkelijk.

Timberheat vloerverwarming in één dag

Onze visie voor de toekomst

Terwijl we bij Timberheat werken aan het creëren van comfortabele huizen, verliezen we nooit het grotere plaatje uit het oog. Duurzaamheid staat hoog in ons vaandel. Vloer- en wandverwarming gebruiken vaak zo’n 20% minder energie dan radiatoren. Dat komt doordat het een geheel oppervlakte verwarmd en de warmte niet zomaar in de kamer straalt. De vloer of wand houdt de warmte vast. Goed voor jouw portemonnee en goed voor de wereld.

Timberheat is er voor particulieren en aannemers

Of je nu een huiseigenaar bent op zoek naar meer comfort, of een professional die betrouwbare partners nodig heeft voor grotere projecten, Timberheat staat voor je klaar. Samen werken we aan het creëren van comfortabele en energiezuinigere huizen.

Ontwerp en realisatie: Muzo Media